A világ változásával együtt változik kultúránk, egyre több új szokás szivárog be életünkbe a nagyvilágból. Így van ez a házasságkötéssel kapcsolatosan is.  Az esküvői trendek újdonságai folyamatosan formálják igényeinket, de végre, ma már elérhető és megvalósítható akár mindaz, amit eddig csak a filmvásznakon láthattunk.  Ennek megfelelően a párok egyre inkább hangulatos külső helyszínekre, vagy a vacsora helyére kérik az anyakönyvvezetőt, illetve csak  kérnék, ha nem ütköznének számos akadályba…

Ennek okán  egyre többen kérnek fel szertartásvezetőt, aki bárhol és bármikor összeadja őket. És ami  alegfontosabb, hogy egy személyes, kifelyezetten róluk íródott, szívhez szóló vagy épp kicsit humoros szöveget mond a ceremónia alatt.  Éppen olyat, ami leginkább illik a párhoz. Ami egyedi és megismételhetetlen, mint az a néhány pillanat, amikor kimondják egymmásnak, hogy IGEN, Rád bízom az életem.

Én 2014 -óta végzem boldagan ezt a hivatást, mert hiszem, hogy egy  esküvőnek ez a lényege, a fénypontja. Nem szabad, hogy csak egy formaság legyen egy általános, személytelen szöveggel, egy alklmi idegennel.  Én élményt, örömöt, boldogságot, emléket és könnyeket akarok adni minden egyes szertartásommal a párjaimnak és a násznépnek egyaránt.

.

Továbi részleteket a szertartásvezetésről

a személyes honlapomon olvashattok. 

SZERTARTAS.HU

.

Amennyiben az esküvőtökre minket kértek fel cermóniamesternek, 

a szertartásvezetést  KEDVEZMÉNYES ÁRON  kapjátok tőlem! 

.