Akiket jó szívvel ajánlunk, akikkel örömmel dolgozunk. 


Esküvői ruhák
Az esküvői ruhák tárháza. Alkalmi, menyasszonyi, kismama menyasszonyi, menyecske és koszorúslány ruhák széles választékban.

SETTEVELI FASHION

.

Esküvői tánc

Szeretnétek az esküvőtökön meglepni a vendégeiteket egy felejthetetlen nyitótánccal? Tegyétek emlékezetessé a nagy napot és még a tánclépéseket se bízzátok a véletlenre! Személyes vagy online táncórákra jelentkezhettek, akár az utolsó pillanatban is.   SZABAD EGY TÁNCRA?

.

Esküvői tortaAz Egy csipet torta célja, hogy valódi értéket és minőséget képviseljen, éppen ezért, tortáik nem „futószalagon”, hanem minden esetben személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően, megrendelésre készülnek. Fontosnak tartják a letisztult, stílusos megjelenést, azonban vallják, hogy egy torta csak akkor lehet tökéletes, ha az esztétikumhoz a minőségi, természetes alapanyagokból megalkotott ízélmény is párosul.   EGY CSIPET TORTA

.

Esküvői dekorációVirágdekoráció minden mennyiségben, a legjobb minőségben. És persze nem csak fehér színben és nem csak esküvőre.  Esküvőszervezés, esküvői kellékek bérbeadása. Teljes körű szervezés és lebonyolítás.

WHITE FLOWER WEDDING