S Z A B A D O N . . . 

 

Tapasztalataink alapján manapság majd minden esküvői DJ vagy party zenekar felkészült az esetleges szertartás – szertartásvezető, vagy a ceremóniamester hangosítására.

…majdnem mindegyik! Mert igen, nem mindenkinek van két különálló felszerelése a buli hangosítására és emellett a szertartás hangosítására is. Kicsit kellemetlen, mikor a már ott lévő vendégsereg feje felett – lába között – pakolják a technikát, a kábeleket.

Arról a helyzetről nem is beszélve, amikor a szertartást egy erdei tisztás közepén, vagy egy hegytetőn, esetleg a Duna, vagy a Balaton vizén egy csónakban álmodja meg az ifjú pár.

Ebben is segítünk!

Mobil (PA) hangosító rendszerünknek köszönhetően mindez külső áramforrás – zajos aggregátor hang – nélkül is megoldható, igen, akár az erdő közepén is!  A helyszínek tárháza kimeríthetetlenek, csak a fantáziátok szab határt.  Mi ott leszünk és biztosítjuk a hangosítást!

 

… és ha már a szertartáson is túl vagyunk, jöhet a BULI!

Az utóbbi időben jelentős kereslet mutatkozik arra, hogy az esküvőkön az ifjú pár – költség hatékony módon – nem DJ-t vagy zenekart fogad, mind inkább „maguk szolgáltatnak” zenéket különféle saját ízlésük szerint összeállított lejátszási listákból, de azt nincs min megszólaltatni.

 

M e g o l d j u k !

Biztosítjuk a buli hangtechnikai kellékeit, mely értelemszerűen kiváló minőségű hangsugárzókat, keverőpultot, mikrofonokat, igény esetén laptopot és fénytechnikát is tartalmaz, mindez kezelőszemélyzettel* együtt.

 

Áraink:

●   Szertartás hangosítása önmagában:  30.000 Ft/alkalom  (Természetesen mindez függ a helyszín jellegétől, ezért extrém helyszín vagy igény esetén kérj egyedi ajánlatot!)

●   Buli  hangosítása önmagában:  50-60.000 Ft/alkalom  (Vendégvárástól „kifulladásig”)

●   „Csomagban” azaz vendégvárás, szertartás és buli hangosítás egyben kérve:  70-80.000 Ft/alkalom  (Természetesen mindez függ a helyszínek jellegétől, ezért extrém helyszín vagy igény esetén kérj egyedi ajánlatot!)

 

*  Fontos megjegyezni, hogy nem DJ szolgáltatást nyújtunk, mert ahhoz nem értünk, így azt nem vállaljuk.

.

Nyitótánc – Füstgép

Ki ne szeretné az esküvőjén a fellegekben érezni magát?!

Ha velünk tartotok, a  nyitótánc erejéig ezt az álmotokat is valóra váltjuk! Szárazjeges nehézfüst gépünkkel felejthetetlen élménnyé varázsojuk az est legszebb pillanatát.

.

.

Vetítés – Mozizás

Emlékek a vásznon…

Esküvő, buli, rendezvény…  ahol a vendégek ülve is jól érzik magukat. Egy pár perces slideshow, egy kis videó, mely bemutatja az ifjú párt azaz Titeket, emlékek a múltból – jelenből, családról, barátokról…  vagy amit csak szeretnétek! 

 

Ha csak azon múlik, hogy nincs mivel, nincs min megjeleníteni, mi ebben is segítünk.  És igen (DLP projektorunkkal), akár egy erdő közepén vagy egy barlang mélyén is, áramforrás nélkül, ezt is mobilan… 

 

Az árakkal kapcsolatban kérj személyes ajánlatot a saját rendezvényed alapján!

.

.

.

.

.

.

.

.

SZERTARTÁSVEZETŐ, ANYAKÖNYVVEZETŐ, ESKÜVŐI SZERTARTÁS BUDAPESTEN,  POLGÁRI SZERTARTÁS BUDAPESTEN, ESKÜVŐI SZERTARTÁS, POLGÁRI ESKÜVŐ, ANYAKÖNYVVEZETÉS, ANYAKÖNYVVEZETŐ BUDAPEST, SZERTARTÁSVEZETŐ BUDAPEST, ESKÜVŐI SZERTARTÁS, BUDAPESTI POLGÁRI SZERTARTÁS, ANYAKÖNYVVEZETÉS, BUDAPESTI ANYAKÖNYVVEZETŐ, KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI SZERTARTÁS, HÉTVÉGI ESKÜVŐ, ANYAKÖNYVVEZETŐ SZOMBATON, POLGÁRI SZERTARTÁS ÁRA, ESTI ESKÜVŐI SZERTARTÁS, ANYAKÖNYVVEZETÉS HÉTVÉGÉN, KÜLÖNLEGES ANYAKÖNYVVEZETÉS, ANYAKÖNYVEZÉS, HÉTVÉGI ESKÜVŐI SZERTARTÁS,  POLGÁRI SZERTARTÁS BUDAPEST, MELEG ESKÜVŐ, KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ, KÜLÖNLEGES SZERTARTÁS, EGYEDI SZERTARTÁS, CEREMÓNIA, ESKÜVŐ, KÜLÖNLEGES CEREMÓNIÁK, ÉJSZAKAI ESKÜVŐ, ESKÜVŐ ÜNNEPNAP, ANYAKÖNYVVEZETŐ ÜNNEPNAP, HOMOKÖNTÉS, HOMOKCEREMÓNIA, HOMOKSZÓRÁS, GYERTYAGYÚJTÁS, HÁZASSÁGKÖTÉS,  HÁZASSÁGI NÉV, ESKÜVŐ, MENYASSZONY, VŐLEGÉNY, NÁSZNÉP, TANÚ,  BEVONULÁS, BEVONULÓZENE, SZÜLŐKÖSZÖNTŐ, KOCCINTÁS, PEZSGŐZÉS, GRATULÁCIÓ, JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, GYŰRŰPÁRNA, PÁR, IFJÚPÁR, JEGYESPÁR, HÁZASPÁR, FÉRJ, FELESÉG, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ, MEGERŐSÍTŐ SZERTARTÁS, 50. ÉVFORDULÓ, ARANYLAKODALOM, EZÜST LAKODALOM, CEREMÓNIAMESTER, NŐI CEREMÓNIAMESTER, ESKÜVŐ KOORDINÁTOR, ESKÜVŐŐR, CEREMÓNIAMESTER ÁR, CEREMÓNIAMESTER BUDAPEST, CEREMÓNIAMESTERI FELADATOK, MODERN CEREMÓNIAMESTER