F O T Ó S A R O K

 

Mindenki szeretne az esküvőjéről, a hivatalosan felkért fotós által készítet képeken túl egy olyan emléket, amely még személyesebbé, még emlékezetesebbé teszi a Nagy Napot.

Esküvőkön tapasztaljuk, hogy sokan, egyfajta party kellékként – olcsón vagy drágán – megveszik az INSTAX gépeket, majd az egyszeri alkalom utána azok kihasználatlanul hevernek a szekrény mélyén, vagy újra eladósorba kerülnek.

Ha minket választotok, akkor megajándékozunk Titeket egy olyan interaktív INSTAX – fotósarokkal, ahol a vendégeitek szórakozva hagynak emléket számotokra és Önmaguknak is.

Amit INGYEN biztosítunk:

Fujifilm instax Liplay típusú FÉNYKÉPEZŐGÉP*bérleti díj: O, azaz nulla Forint

1 db nagy + 1 db asztali ÁLLVÁNY és 1-1 db csiptetős FOTÓKERET:  bérleti díj: O, azaz nulla Forint

1 db nagyméretű, üres KÉPKERET a játék kedvéét:  bérleti díj: O Forint

Sok-sok VICCES KELLÉK, kalap, felirat, száj és bajúsz a móka kedvéért:  bérleti díj O Forint

*A Fuji Liplay gép előnyei: az elkészített fénykép, a gép LCD kijelzőjén megtekinthető, egyszerűen szerkeszthető, a beépített hangfelvevő segítségével hangos kép is készíthető!  Csak az a kép kerül nyomtatásra, amelyik jól sikerül, viszont a gép memóriájának köszönhetően minden kép megmarad, így utólag is nyomtatható, vagy továbbítható. Ennek köszönhetően nem csak a vendégkönyvbe vagy fotókeretbe elhelyezett kép marad meg, hanem minden addigi vicces próbálkozás is. Így az sem probléma, ha a vendégek egy-egy képet megtartanak emlékbe.

Amit térítés ellenében biztosítunk:

A fenti gépekhez a szükséges mennyiségű film/kép:  3000-4000 Forint / 10 db (és persze van/lesz nálunk tartalék is, ha a kért mennyiség kevésnek bizonyulna)   – ajánlott mennyiség: 50 fő esetén 100-150 db.

50 db ≤ 400 Ft/db – 51-100 db= 350 Ft/db – 101 db ≥ 300 Ft/db

Fotós emlékkönyv a fényképek számára:  Megbeszélés alapján (lapszám illetve terjedelem) – egyéni ár/db

Csiptetős képkeret:  Megbeszélés alapján (Méret – elhelyezhető fényképek száma szerint) – egyéni ár/db

Képkeret, hűtőmágnes keret a fényképek számára:  Megbeszélés alapján – (Típustól függően) egyéni ár/db

KÖSZÖNŐ AJÁNDÉK:  Egy “hangos” instax kép pl. egy hűtőmágnes keretben egyedi emlék lehet a vendégeitek számára. Előre elkészítünk egy esküvői képet rólatok amit ellátunk egy QR kóddal, így a fénykép által, élő szóban, személyes hangüzenetet hagyhattok, köszönetet modhattok a vendégeitek számára, hogy veletek ünnepeltek.  🙂  Megbeszélés alapján – egyéni ár/db