F O T Ó S A R O K

Ha minket választotok, akkor megajándékozunk Titeket egy olyan interaktív INSTAX – fotósarokkal,
ahol a vendégeitek szórakozva hagynak emléket számotokra és Önmaguknak is.

.

Mindenki szeretne az esküvőjéről, a hivatalosan felkért fotós által készítet képeken túl egy olyan emléket, amely még személyesebbé, még emlékezetesebbé teszi a Nagy Napot.

Esküvőkön tapasztaljuk, hogy sokan, egyfajta party kellékként – olcsón vagy drágán – megveszik az INSTAX gépeket, majd az egyszeri alkalom utána azok kihasználatlanul hevernek a szekrény mélyén, vagy újra eladósorba kerülnek.

Ha minket választotok, akkor megajándékozunk Titeket egy olyan interaktív INSTAX – fotósarokkal, ahol a vendégeitek szórakozva hagynak emléket számotokra és Önmaguknak is.

Amit INGYEN biztosítunk:

Fujifilm instax Liplay típusú FÉNYKÉPEZŐGÉP*bérleti díj: O, azaz nulla Forint

1 db nagy + 1 db asztali ÁLLVÁNY és 1-1 db csiptetős FOTÓKERET:  bérleti díj: O, azaz nulla Forint

1 db nagyméretű, üres KÉPKERET a játék kedvéért:  bérleti díj: O Forint

Sok-sok VICCES KELLÉK, kalap, felirat, száj és bajusz a móka kedvéért:  bérleti díj O Forint

*A Fuji Liplay gép előnyei: az elkészített fénykép, a gép LCD kijelzőjén megtekinthető, egyszerűen szerkeszthető, a beépített hangfelvevő segítségével hangos kép is készíthető!  Csak az a kép kerül nyomtatásra, amelyik jól sikerül, viszont a gép memóriájának köszönhetően minden kép megmarad, így utólag is nyomtatható, vagy továbbítható. Ennek köszönhetően nem csak a vendégkönyvbe vagy fotókeretbe elhelyezett kép marad meg, hanem minden addigi vicces próbálkozás is. Így az sem probléma, ha a vendégek egy-egy képet megtartanak emlékbe.

Amit térítés ellenében biztosítunk:

A fényképezőgépekhez szükséges  film:  3500 Forint / 1 kazetta = 10 db kép
(és persze van/lesz nálunk tartalék is, ha a kért mennyiség kevésnek bizonyulna   – ajánlott mennyiség: 100 fő esetén 100-150 db.)

KÖSZÖNŐ AJÁNDÉK:  Egy „hangos” instax kép pl. egy hűtőmágnes keretben egyedi emlék lehet a vendégeitek számára. Előre elkészítünk egy esküvői képet rólatok amit ellátunk egy QR kóddal, így a fénykép által, élő szóban, személyes hangüzenetet hagyhattok, köszönetet modhattok a vendégeitek számára, hogy veletek ünnepeltek.  🙂  Megbeszélés alapján – egyéni ár/db